Reacties

Reacties van enkele cursisten van mijn Dru Yoga lessen

In mijn praktijk geef ik les aan leerlingen uit Soest, Lage Vuursche, Baarn, Amersfoort en Wijk bij Duurstede.

Enkele reacties:
Ik ervaar meer innerlijke rust sinds ik deze vorm van yoga doe. 

De fysiotherapeut ziet ook dat mijn houding is verbeterd sinds ik yoga doe. 

Ria heeft zo’n fijne, warme stem. Dat helpt me om helemaal tot rust te komen.

Ik mis het echt als er een week geen les is.

Ria weet op haar eigen manier een veilige omgeving te creëren, waardoor ik al bij de tweede les in staat was om dingen los te laten. 

Meerdere cursisten van de vrijdagavondgroep:
Wat een heerlijk begin van het weekend!!!

Astrid B:
Dru yoga is voor mij de perfecte manier om te ontspannen en weer energie te krijgen. Lekker een moment voor jezelf in de (vaak hectische) week.
De stap om yoga te gaan doen was redelijk groot door de verhalen over het zweverige gedoe. Na een proefles kwam ik tot de conclusie dat dit heel erg meevalt en dat het juist voor iedereen toegankelijk is.
Ria doet dit met heel veel enthousiasme en heeft een heerlijk rustige stem waardoor je helemaal tot rust komt. 
Ze geeft goede tips om de oefeningen aan te passen bij klachten die je ook in het dagelijks leven kan toepassen.

Astrid W:
Dru -yoga is voor mij een heerlijke vorm van ontspanning. Misschien is de belangrijkste boodschap van Dru-yoga nog wel voor  mij dat je aardig en zacht voor jezelf en lichaam mag zijn en dat dit een enorm effect heeft….

Merle:
Ik heb het gevoel dat als ik dru Yoga aan het doen ben dat het echt een cadeautje aan mijzelf is. Alle spanningen vallen van mij af.
Het is een hele mooie vorm van yoga. De combinatie van het bewust bezig zijn met je lichaam, de ontspanning op geestelijk niveau en het opladen op energetisch niveau is heerlijk.
Ria is ook een hele fijne docent. Ik laat mij gemakkelijk leiden door haar stem.
De sfeer in de groep is altijd heel ontspannen en relaxed. Soms zit je helemaal in de beweging, maar er wordt tussendoor ook gelachen.

Wilma:
Dru yoga is voor mij ontspannen en tegelijkertijd werken aan het soepel houden van mijn lichaam en mijn evenwicht te vinden. Dit laatste is fysiek maar ook mentaal. Ik merk dat ik mij na een les ontspannen en geaard voel.
De lessen van Ria zijn gezellig, maar ze houdt ons ook bij de les door ons bewust de oefeningen uit te laten voeren. Ze heeft voor degenen die dat nodig hebben altijd wel een aangepaste vorm van de oefening. De lessen zijn dus voor iedereen.
Yoga op maat in een intieme sfeer. De ideale combinatie!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*