Dru Meditatie workshop: 29-1-2017

dru-yoga-utrechtWorkshop ‘Dru meditatie’

Zondag 29 januari 2016
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Plaats: Dru Yoga Soest

Aan het begin van het nieuwe jaar zoeken we de stilte op met meditatie. Mediteren is niets anders dan ”gewoon zitten in stilte”. Waarom moet je het dan leren? En waarom heb je daar een workshop van 2 uur voor nodig?

Het lichaam blijkt niet zo makkelijk stil te kunnen zijn. Om nog maar te zwijgen van gedachtes die alle kanten op springen. En dan zijn er nog geluiden, indrukken en andere dingen die je danig af kunnen leiden.

Mediteren gaat precies hierover. Het blijkt dat mediteren helpt om focus en concentratie te ontwikkelen en uiteindelijk te verstillen. En in die verstilling zou je zomaar eens je ziel kunnen tegenkomen, je innerlijke stem, je essentie of hoe je het maar wilt noemen.

Hoe ziet deze workshop eruit?  
We zetten de mind ”aan het werk” door verschillende technieken uit de Dru Meditatie traditie te oefenen, zoals focus op het lichaam, adem, licht of mantra. Hierna gaan we de stilte in. De meditaties worden vooraf gegaan door zachte lichaamsbeweging en ontspanning. 

Waar en wanneer?
De workshop wordt gegeven op zondag 29 januari van 10 tot 12 uur bij Dru Yoga Soest.
Adres: Di Lassostraat 65, 3766EB Soest. De ingang is beneden, naast de lift.
Er is voldoende parkeergelegenheid, let wel op: parkeren alleen in de vakken.
Ook is Dru Yoga Soest te bereiken met bus 70.
mariandekkerdruyogautrecht4

Docent
Docent is Marian Dekker, Dru Yoga en Meditatiedocent in Utrecht en IJsselstein en support-teacher bij de opleiding tot Dru Meditatiedocent van Dru Netherlands.

Opgeven en kosten
Je kunt je opgeven bij Ria Voerman, Dru Yoga Soest: druyogasoest@gmail.com.
De kosten bedragen € 25 p.p. Dit is inclusief thee en wat lekkers.

Je plek is definitief gereserveerd als het bedrag is bijgeschreven op rekeningnummer NL82 SNSB 0866 8403 46 tnv Dru Yoga Soest.  Er wordt geen geld terugbetaald bij annuleren, wel is het mogelijk een vervanger te sturen.

Je bent van harte welkom!